rss

Audi recheama in service 2.500 de vehicule

  1. 21/08/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, service, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa ce VW a anuntat ca va rechema 13.500 vehicule in service, producatorul german Audi, de asemenea, recheama 2.500 de masini.

    Retragerea modelelor Audi A3, Audi TT si Audi TT Roadster este cauzata de probleme la masinile echipate cu transmisia S tronic.

    In notificarea eliberata de Audi America se mentioneaza ca "se aplica retragerea pentru modelele A3, TT si TT Roadster echipate cu transmisie S tronica, produse in perioada septembrie 2008-august 2009. Mai mult de un sfert din masinile implicate retragere, sau 667 unitati, sunt in stoc sau la dealeri. Acestea vor fi verificate inainte de a fi puse in vanzare."

    Problema care a fost gasita la transmisia S tronic poate provoca aprinderea luminilor de avertizare din tabloul de bord iar in unele cazuri, transmisia poate trece in modul neutru, lucru care ar putea afecta integritatea soferului.

    "Unii clienti s-au confruntat cu aprinderea luminilor de avertizare in tabloul de bord iar, in cazuri rare, am fost instiintati ca transmisia a intrat in modul neutru", se arata in acelasi document.

    Vizualizari: 1577