rss

Audi TT-RS de la Avus Performance

  1. 09/10/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, avus performance, R8, Tt-rs, V10
    Vezi toate fotografiile (7)

    Nu mai aveti rabdare sa vedeti daca Audi se hotaraste sau nu sa produca un nou Quattro? Atunci faceti-le o vizita celor de la Avus Performance, care tocmai au terminat “lucrarile” la un nou kit pentru TT-RS.

    “Amenintator” este cel mai delicat termen care poate defini aspectul acestei bestii mecanice vopsita in negru mat, capabila sa spulbere pragul celor 100 km/h in numai 3,8 secunde.

    Mai mult: daca omul din spatele volanului este hotarat sa “sudeze” pedala din dreapta de podea si sa o tina asa o vreme, masina nu se va opri din accelerat pana cand acul vitezometrului nu va indica 312 km/h.

    Principal responsabil de transformarea lui TT-RS intr-un adversar pentru... R8 V10 este, bineinteles, motorul turbo cu cinci cilindri, obligat de un nou sistem de supraalimentare sa produca 460 CP si 640 Nm (in serie, 340 CP si 450 Nm).

    Noroc ca “principal” nu este aici sinonim cu “singurul”: dincolo de acele roti cu jante Sportec Mono de 20 de inch se afla o suspensie ajustabila cu numeroase imbunatatiri, pe care Avus cere 9.700 de euro. Ceva ne spune ca si merita...

    Vizualizari: 1693