rss

Spionat: Audi RS5

  1. 31/03/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Nurburgring, RS5
    Vezi toate fotografiile (1)

     

    Dupa o perioada in care a tinut capul la cutie, Audi RS5 si-a facut din nou prezenta pe circuitul de la Nurburgring, in ceea ce par a fi pregatirile finale premergatoare lansarii oficiale.

    Jantele cu design specific, bosajele latite, prizele de aer supradimensionte, evacuarile duble ovale si eleronul discret integrat in ansamblul capacului de portbagaj sunt principalele indicii cu privire la monstrul mecanic ce salasluieste sub capota.

    Cei care au avut norocul sa se afle prin preajma in timp ce RS5 era in plin travaliu s-au putut familiariza si cu un "sound fenomenal", emis de, foarte probabil, senzationalul V8 de 4,2 litri. Este practic cantecul de lebada al unui agregat pus la pamant de viitoarele norme de poluare, ce nu isi va lua insa adio de la fani fara o ultima zvacnire de orgoliu: pe RS5, el va dezvolta intre 430 si 450 CP.

    Evident, sistemul quattro va fi prezent la datorie pentru a tine lucrurile sub control, in timp ce de transmiterea uriasei forte catre cele patru roti se va ocupa o cutie de viteze manuala cu sase trepte (optional, se va oferi una robotizata cu 7 trepte si dublu-ambreiaj).

    Cat despre debut, asteptati-va ca viitorul adversar al lui M3 sa mai intarzie putin fata de momentul initial anuntat (undeva in iulie 2010), din cauza situatiei economice generale. Important este totusi ca va veni...

    Vizualizari: 1376