rss

Audi RS5 spionat pe circuitul de la Nurburgring

  1. 02/04/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi RS, Auto economie
    Vezi toate fotografiile (4)

    Paparazzi au fost extrem de solicitati in ultimele zile la Nurburgring, acolo unde pe renumita pista au fost testate cateva modele ce urmeaza sa fie lansate anul acesta. Unul dintre ele este noul Audi RS5, o masina care dincolo de aspectul sau superb, va primi si o motorizare pe masura, un V8 biturbo supraalimentat de 4,2 litri care produce 450 CP.

    Cuplat la o cutie de viteza S-tronic cu sapte trepte, noul RS5 poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4,5 secunde, ceea ce il face cu o zecime de secunda mai rapid decat rivalul direct BMW M3.

    Dincolo de cei 30 de cai-putere pe care ii are in plus fata de M3, coupe-ul din Ingolstadt are de partea sa si atuul unei greutati mai mici ca urmare a folosirii fibrei de carbon si a altor materiale usoare la construirea masinii.

    Din punct de vedere estetic, se remarca un eleron discret integrat in capacul portbagajului, niste aripi mai evazate, prize de aer mult mai largi incoporate in spoilerul frontal, precum si doua tevi de esapament ovale, similare cu cele de pe fratele mai mare Audi RS6.

    Cel mai probabil, noul Audi RS5 va fi prezentat in luna septembrie, la Frankfurt, iar vanzarile vor debuta la inceputul anului viitor, pretul urmand sa fie de aproximativ 61.500 de euro.

    Vizualizari: 1257