rss

Fabrica de zvonuri: noul Audi RS3 vine la Frankfurt

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, audi r8 v8, Audi RS3, audi tt-rs, Frankfurt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit unei stiri publicata de versiunea in limba suedeza a revistei Auto Motor und Sport, Audi pregateste o mare surpriza pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, unde va dezvalui noul RS3.

    Desi pana in prezent nu a fost publicata nici o informatie despre versiunea de top a gamei A3, se pare ca hot-hatch-ul german va avea tractiune integrala si va fi propulsat de o versiune mai puternica a motorului cu 5 cilindri de 2,5 litri, care pe noul Audi TT-RS produce 340 CP si 450 Nm de cuplu. In noua configuratie, propulsorul 2.5 turbo ar urma sa dezvolte 370 CP!

    Cu acest motor sub capota, actualul TT-RS este capabil sa sprinteze de la 0-100 km/h in doar 4,6 secunde, un timp identic cu cel scos de R8 V8 4.2 FSI. Facand un calcul simplu, asta ar insemna ca noul Audi RS3 sa fie mai rapid decat R8!

    Nebunie curata! Va trebui sa mai asteptam inca aproximativ trei saptamani pana cand va debuta editia din acest an a show-ului auto de la Frankfurt pentru a vedea daca aceasta informatie se va confirma sau nu. Noi speram ca da!

     

     

    Vizualizari: 2937