rss

Un bogatas sud-african le-a daruit un Audi R8 V10 unor tineri necunoscuti!

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, R8, R8 v10
    Vezi toate fotografiile (1)

    Majoritatea celor care detin un supercar, sau macar o masina ceva mai "rasarita", sunt in stare sa isi apere "bijuteria" chiar cu pretul vietii. Sa fim seriosi, cati dintre noi am renunta de buna voie la automobilul personal, fara sa avem ceva de castigat? Ei bine, uite ca nu toti gandesc asa.

    Un om de afaceri care a dorit sa ramana anonim a donat un Audi R8 V10, proprietate personala, unor oameni pe care nu i-a mai vazut niciodata inainte. Nu va grabiti cu intrebarile referitoare la sanatatea sa mentala, pentru ca omul are o scuza: a recurs la acest gest pentru ca... asa a visat! Bogatasul povesteste ca in vis i s-a spus sa duca supercar-ul la Table Mountain (Cape Town, Africa de Sud) dar nu i s-a comunicat sa il ofere gratis, insa a facut acest lucru pentru ca... si-a inchipuit ca asta trebuie sa faca!

    Norocosii care l-au primit sunt Fabrice Manganga Mugala si Desire Shima, doi congolezi de 25 de ani, angajati la statia de telecabina de la poalele Table Mountain. Cand le-a predat cheile R8-ului, afaceristul le-a spus ca singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca este sa aiba permis auto, dar le-a cerut sa foloseasca Audi-ul pentru a ajuta nevoiasii fara pretentia de a primi ceva la schimb.

    Asa se face ca Mugala si Shima se folosesc de un Audi R8 V10 pentru a imparti mancare oamenilor fara adapost. Pentru a face rost de fonduri in efortul lor de a-si multumi binefacatorul, cei doi folosesc automobilul si pe post de pusculita: au facut o taietura in capota (motorul se afla in spate) prin care trecatorii mai cu dare de mana pot introduce bani direct in portbagaj.

    Numai ca masina este in continuare inmatriculata pe numele afaceristului, acesta fiind chemat la politie pentru a da explicatii de cate ori Fabrice Manganga Mugala si Desire Shima sunt opriti si acuzati de furtul superbului Audi R8 V10.

    Vizualizari: 2124