rss

BMW Z10: noi informatii despre viitorul rival al lui Audi R8

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: BMW, Bmw Z10, Efficientdynamics, Supercar, z10
    Vezi toate fotografiile (1)

    A trecut ceva vreme de cand nu mai auzisem nimic despre BMW Z10, insa odata cu prezentarea conceptului Vision EfficientDynamics de la finele lunii august viitorul supercar bavarez prinde din ce in ce mai mult contur.

    Viitorul BMW Z10, a carui prima schita aparuse tocmai la inceputul anului, ar trebui sa fie propulsat de noul motor V8 care se regaseste si pe M3. Dar, daca este sa dam crezare celor mai noi informatii care au "transpirat" dinspre Munchen, se pare ca oficialii BMW ar fi tentati sa opteze mai degraba pentru un propulsor 6 in linie bi-turbo ce integreaza tehnologia EfficientDynamics si functie start/stop.

    Aceste inovatii sunt menite sa ajute la eficientizarea consumului de carburant si reducerea emisiilor de gaze. Noul supercar ecologic va rivaliza cu modele precum Audi R8 si va fi orientat nu doar catre performanta, ci si catre protejarea mediului inconjurator.

    Daca planurile nemtilor nu vor fi date peste cap, este de asteptat ca BMW Z10 sa fie gata in cursul anului 2013 sau chiar 2014.

    Vizualizari: 2448