rss

Audi R8 de la MTM cu motor supraalimentat de 560 CP!

  1. 14/04/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Mtm, R8
    Vezi toate fotografiile (16)

    De cele mai multe ori suntem de-a dreptul impresionati de realizarile marilor case de tuning, insa mai exista si exceptii de la regula. Un exemplu in acest sens este acest Audi R8 modificat de nemtii de la MTM (Motoren Technik Mayer), care l-au vopsit intr-o nuanta de verde imprumutata de la Porsche GT3, care nu-l prinde absolut deloc.

    Dincolo de culoarea de-a dreptul respingatoare, exteriorul lui R8 a fost garnisit cu un kit aerodinamic din fibra de carbon care include o extensie a spoilerului frontal, praguri laterale si un difuzor de aer posterior. Aspectul este completat de un set de jante din aliaj de culoare neagra de 20 de inch.

    Motorul V8 de 4,2 litri standard care echipeaza Audi R8 a fost prevazut cu un compresor special cu ajutorul caruia puterea maxima a fost sporita de la 420 la 560 CP, in timp ce cuplul a crescut cu 34 de procente, de la 430 la 580 Nm. Inginerii de la MTM au creat pentru versiunea de top R8 V10 5.2 FSI o unitate ECU prin care puterea a crescut de la 520 la 560 de "cai".

    De asemenea, pachetul MTM pentru Audi R8 mai cuprinde un nou sistem de evacuare cu patru tevi de esapament ceramice de culoare neagra, arcuri reglabile pentru suspensiile Magnetic Ride cu care garda la sol a supercarului german poate fi marita pe fata sau pe spate cu 40 mm.

    Vizualizari: 1273