rss

Audi Q7 de la Enco Exclusive

  1. 23/02/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, enco exclusive, Q7, SUV, V12 TDi
    Vezi toate fotografiile (8)

    Daca ne intrebi pe noi, nici un Q7 nu ar trebui sa fie lipsit de acele “butaforii” care-l transforma intr-o prezenta mai amenintatoare decat un submarin nuclear. Stii tu – roti obeze, spoilere impetuoase si asa mai departe.

    Metodele de personalizare sunt nenumarate si, in cele mai multe cazuri, reusesc sa impuna respectul audientei stradale; totusi, daca vrei sa duci “jocul” la un alt nivel, trebuie sa-i contactezi neaparat pe cei de la Enco Exclusive.

    Germanii tocmai au terminat lucrul la un nou bodykit dedicat lui Q7 3.0 TDI, “muza” proiectului fiind versiunea aflata exact la polul opus al gamei: Q7 V12 TDI. Faptul ca uriasul din imagini seamana doar din anumite unghiuri cu cel mai puternic dintre SUV-urile fabricate la Ingolstadt nu ar trebui sa te mire, avand in vedere ca majoritatea tunerilor decisi sa schimbe cate ceva la deisgnul lui Q7 aleg, in general, sa socheze.

    In cazul nostru, calandrul imens, bosajele pe care “pielea” din metal aproape ca plezneste, rotile cu jante de 23 de inch si suspensiile coborate sunt suficient de exagerate incat masina sa para ca a schimbat cariera de familist pe una de huligan; intre timp, capota din fibra de carbon si ultraperformantul sistem multimedia isi iau in primire rolul de optionale inutile, bifate din nevoia de a demonstra ca ti le poti permite.

    Nu ca ar fi nevoie prea multe explicatii, chiar si in conditiile in care kit-ul costa 38.000 de euro...

    Vizualizari: 4634
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »