rss

Viitorul Audi A7 va prelua interiorul noului A8, dar va fi mai ieftin

  1. 05/01/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A7, Audi, audi a7, interior, noul a8
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi a anuntat ca viitorul A7 va beneficia de aceleasi materiale si finisaje de calitate care se regasesc si pe noul A8, insa la un pret mai mic. Noul coupe in patru usi va fi dezvelit in premiera in toamna la Frankfurt, iar vanzarile vor demara spre sfarsitul anului viitor.

    Noul model va fi pozitionat in gama de la Ingolstadt deasupra actualului A6, acoperind astfel golul dintre acesta si nava amiral A8. Audi A7 va concura cu Mercedes-Benz CLS si BMW Seria 5 GT.

    Achim Badstubner, omul din spatele lui A7, a declarat ca viitorul sedan va costa mai putin decat A8: "In Germania exista o diferenta de aproape 20.000 de euro intre cel mai scump A6 Avant si cel mai ieftin A8. Asta inseamna ca A7 va umple acest gol".

    Noul Audi A7 va imparti o serie de componente cu A6 si A8. De la fratele mai mic, A7 va imprumuta podeaua si ampatamentul, iar de la modelul de top va "fura" interiorul luxuos, in timp ce motorizarile pe benzina si diesel vor fi aceleasi de pe cele doua modele amintite. Desi nu este nimic oficial, ne asteptam sa fie introdusa si o versiune performanta S7.

    Spre deosebire de A5, Audi A7 nu va primi si o varianta coupe, despre care se spune ca este dedicata barbatilor mai in varsta. Noul model va fi indreptat catre familiile cu copii si catre acei oameni cu aspiratii inalte.

    Vizualizari: 2781