rss

Noul Audi A8 va fi dezvaluit pe 30 noiembrie la Miami

  1. 20/11/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Audi A8, centenar audi, noul a8

Anuntata pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, noua generatie Audi A8 va fi dezvaluita pe 30 noiembrie, la Audi Pavilion, o constructie temporara ridicata la Miami.

Premiera noului model reprezinta punctul culminant al manifestarilor din acest an dedicate Centenarului Audi. Pana cand producatorul german va publica primele fotografii oficiale cu noul model, fanii marcii trebuie sa se multumeasca deocamdata cu un filmulet prezentat de nemti pe post de teaser.

Din pacate, Audi nu a furnizat nici un detaliu legat de noul Audi A8, insa din informatiile care au "transpirat" pana in prezent dinspre Ingolstadt reiese faptul ca modelul va avea un sasiu din aluminiu, iar aspectul general al masinii va fi mai agresiv comparativ cu actuala generatie. In plus, din ceea ce se vede in fotografia cu modelul acoperit se poate observa ca noul A8 va avea blocuri optice frontale specifice gamei Audi, care se disting prin bagheta de LED-uri pentru rularea pe timp de zi.

Noul Audi A8 va primi o gama de motorizari din care nu va lipsi noul propulsor pe benzina supraalimentat V6 de 3,0 litri, dar nici clasicele unitati 3.0 TDI sau varianta de top echipata cu impresionantul W12.

Vizualizari: 1529