rss

Noul Audi A8 a fost prezentat publicului la Detroit (cu galerie foto)

  1. 12/01/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A8, Audi, detroit 2010
    Vezi toate fotografiile (16)

    Audi a lansat in cadrul evenimentului de la Detroit noul A8. Acesta a fost debutul public al noii limuzine, care a mai fost prezentata intr-un cadru privat, in Miami, in noiembrie anul trecut.

    Audi A8 este arma cu care producatorul din Ingolstadt ataca in primul rand concurenti precum BMW Seria 7 si Mercedes-Benz S-Class, Lexus LS si Jaguar XJ fiind considerati "rivali secundari" de catre oficialii germani.

    Pentru a face fata noilor cerinte, viitoarea generatie a luxosului sedan este intesata cu tehnologie de ultima ora, dintre care enumeram o noua versiune a sistemului MMI, sistemul de recuperare a energiei la franare, sistemul AWD imbunatatit, farurile cu LED-uri si sistemul de asistare la rulare pe timp de noapte (Night Vision).

    In ceea ce priveste motorizarile, Audi pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de propulsoare, care include un 3,0 TDI de 250 CP si 550 Nm si un 4,2 litri pe benzina, cu arhitectura V8, care dezvolta 373 CP si 445 Nm. Acesta din urma va fi oferit impreuna cu o cutie de viteze Tiptronic cu 8 rapoarte.

    In ciuda dimensiunilor ceva mai generoase decat actuala generatie, noul Audi A8 pastreaza aceeasi greutate, fiind chiar mai usor decat principalii competitori si, asa cum il descriu germanii, "cel mai sportiv sedan din clasa sa".

    In cursul acestui an urmeaza sa fie prezentate o versiune cu ampatament marit si una hibrid a noului Audi A8.

    Vizualizari: 7819
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »