rss

Audi A8 va primi pentru prima data sistem de navigatie Google Earth

  1. 18/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi A8, navigatie
    Vezi toate fotografiile (8)

    Noua generatie Audi A8 va fi scoasa la vanzare la inceputul anului 2010. Noile caracteristici ale masinii includ o varietate de servicii Google si informatii prin intermediul internetului. Cum funcţioneaza acest lucru este destul de simplu.

     

    Servicii online Audi pemit noului A8 sa preia informatii actualizate de pe internet prin intermediul modemului optional GPRS/EDGE integrat in sistemul de navigatie al MMI. Folosind interfata, utilizatorul poate cauta online, folosind Google-ul, pentru gasirea punctelor de interes. Rezultatele vor fi apoi afişate pe harta de pe bord sau folosite ca destinatii pentru calcularea traseului.

     

    Pentru a realiza acest lucru, Audi a echipat masina cu o interfata multimedia, un “concept de operare ce incorporeaza un touchpad - cunoscut sub numele de atingere MMI."

     

    In plus, mai este integrat un hard-disk pentru navigatie, telefon, date audio si un procesor grafic capabil sa genereze imagini tridimensionale. Audi a declarat ca MMI este in masura sa analizeze datele de navigatie si apoi sa dea predictii.

     

    Vizualizari: 2323