rss

Oficial: Noul Audi A6, detalii si imagini oficiale

  1. 02/12/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, audi a6, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (10)

    Audi a publicat primele detalii si imagini oficiale ale noului A6, model ce isi va face debutul la inceputul anului 2011, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Modelul va avea si o versiune hibrida ce ofera 245 CP la un consum de numai  6,2 litri/100 km.

    Noul Audi A6 dispune de o caroserie mai usoara, un sasiu sport si o gama larga de tehnologii de asistenta si sisteme multimedia. Designul a fost supus unor modificari in urma carora au rezultat o inaltime redusa la 1,46 metri pentru a-i asigura sportivitatea si un plus de agresivitatea datorita farurilor optionale cu tehnologie LED. Modelul masoara in lungime 4.92 metri si are o latime de 1.87 metri.

    La interior, bordul inclinat spre sofer il plaseaza pe acesta  in rolul principal. Pastrand aceeasi nota de rasfat a ocupantilor din “primul rand”, optional scaunele din fata pot fi echipate cu ventilatie si masaj.

    Nici tehnologiile nu pot fi trecute cu vederea, noul A6 dispunand de servicii online, dezvoltate de Audi în parteneriat cu Google, care conecteaza sedanul de clasa mare la Internet prin intermediul telefonului din masina, oferind acces la imaginile si informatiile Google Earth, pe care le afiseaza pe monitor.

    Noul A6 va fi oferit initial cu o gama de motorizari compusa din cinci unitati: doua pe benzina si trei TDI-uri. Propulsoare puse la dispozitia clientilor produc intre 177 si 300 CP si se bucura de tehnologii de economisire precum sistemul Start &Stop, sistemul de recuperare a energiei la frinare si sistemul de management termal.

    Comparativ cu actuala gama, constructorul auto dezvaluie o reducere cu 19 procente a consumul de combustibil. Cel mai elocvent exemplu in materie de eficienta este reprezentat de motorul 2.0 TDI cuplata la o transmisie manuala: un consum de 4,9 litri la suta de km si un nivel al emisiilor CO2 de numai 129 grame/km.

    Versiunea hibrida va fi disponibila mai tarziu si va dezvolta un total de 245 CP. Sistemul de propulsie hibrid este format din motorul TFSI de 2.0 litri de 211 CP si unul electric, cu o putere de 45 cai. A6 hibrid consuma 6,2 litri/100 km si atinge o viteza maxima de 238 km/h. Sprintul 0-100 km/h este realizat in 7,3 secunde.

    La capitolul transmisii, Audi ofera atat cutii de viteze manuale, cat si transmisii Multitronic cu variatie continua si transmisii S-Tronic cu dublu-ambreiaj.


    Vizualizari: 5512
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »