rss

Noua generatie Audi A6 spionata in Romania

  1. 10/09/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: A6, A7, Audi, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (3)

    Romania patrunde din ce in ce mai adanc in lumea buna a industriei auto. Nu ma refer aici doar la Dacia, ale carei modele se vand ca painea calda in toata Europa, ci la faptul ca Audi a ales tara noastra ca teren de testare pentru viitorul A6.

    Asadar, un prototip ascuns sub caroseria usor modificata a actualei generatii A6, ce se presupune a fi noul Audi A6 - sau chiar A7 -, a fost fotografiat in curtea Centrului Continental de Inginerie de un membru al comunitatii Club Audi Romania (ClubAudi.ro).

    Dupa cum putem observa in poze, una dintre diferentele majore fata de actuala generatie se regaseste la nivelul rotilor din fata, care au fost impinse mai spre botul autovehiculului. In plus, se mai observa evacuarea dubla si jantele care par mai mari decat cele care echipeaza A6-le aflat acum la vanzare.

    Noua versiune Audi A6 va fi lansata in cursul anului viitor si va beneficia de structura Aluminum Steel Space Frame, care ajuta la reducerea masei totale a automobilului, dar confera in acelasi timp o rigiditate cu 50% mai ridicata.

    Audi A7 va fi dezvaluit la finele lui 2010.

    Vizualizari: 2349
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »