rss

Patru echipe, un singur tel: Audi Cup 2009

  1. 21/07/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: allianz arena, Audi, audi cup, centenar audi, Fotbal
    Vezi toate fotografiile (2)

    Dupa ceremoniile si spectacolele organizate saptamana trecuta cu prilejul aniversarii Centenarului, Audi pregateste un alt eveniment major, care va avea loc in zilele de 29 si 30 iulie. Este vorba despre turneul de fotbal Audi Cup 2009, la care vor participa patru dintre cele mai puternice echipe din lume.

    Audi Cup, care reuneste pe Allianz Arena formatiile Bayern Munchen, AC Milan, Manchester United si Boca Juniors, este organizata in premiera tocmai pentru a marca implinirea a 100 de ani de existenta a concernului din Ingolstadt. Interesul pentru acest turneu este urias. Organizatorii bavarezi au anuntat ca mai sunt foarte putine bilete disponibile pentru meciurile de sambata, 29 iulie.

    In prima partida se vor intalni Manchester United, finalista UEFA Champions League din acest an, si Boca Juniors, echipa unde si-a incheiat cariera de jucator Diego Maradona. Meciul vedeta se va disputa intre vicecampioana Germaniei, Bayern Munchen, si septupla castigatoare a Ligii Campionilor, AC Milan. Invinsele din semifinale vor juca a doua zi in finala mica, iar echipele invingatoare isi vor disputa marea finala.

    Tragerea la sorti a meciurilor a avut la standul Audi din cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie, si a fost efectuata de pilotul danez Tom Kristensen (DTM) in prezenta a cate unui reprezentant al celor patru echipe participante: Gennaro Gattuso (Milan), Wes Brown (Man. United), Carlos Bianchi (Boca, antrenor) si Willy Sagnol (Bayern).

    Vizualizari: 3042