rss

Audi e-Tron va avea o productie limitata de 1000 de unitati

  1. 09/12/2009
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, e-Tron, productie, unitati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul german Audi planuieste sa produca sportiva e-Tron intr-o serie limitata de 1000 de unitati. Masina este programata pentru comercializare in 2012 iar pretul, desi inca nestabilit, va fi mai ridicat decat cel al unui R8.

    "Exista intotdeauna oameni care vor sa fie primii care sa aiba propria tehnologie inovativa,"a declarat pentru publicatia engleza Autocar seful departamentului de design Audi,  Achim Badstubne.

    El a adaugat ca, avand cei 5.000 de dealeri  la nivel mondial, s-a considerat ca 1.000 de unitati ar fi o cifra rezonabila. Cu toate acestea, el a mentionat ca Audi ar putea produce e-Tron la comanda iar acest procedeu va fi stopat doar daca exemplarele nu se vor vinde.

    Viziunea lui Audi pentru modelele sale electrice nu este inegala cu cea a lui Tesla, a carui Roadster valoreaza cat un “ supercar junior”. "Masinile electrice sunt de obicei masini de oras", a spus Badstubner, "insa acest lucru este dificil, deoarece bateriile sunt atat de scumpe incat limiteaza competitivitatea acestora."

    Audi se considera increzator ca unii clienti vor alege un e-Tronin pofida unei masini sport conventionale.

    Vizualizari: 1701