rss

Acura ZDX, din acesta iarna pe piata

  1. 21/07/2009
  2. Categoria: Acura
  3. Tags: Acura, acura zdx
    Vezi toate fotografiile (3)

    Acura isi mareste gama, in acesta iarna urmand sa fie lansat pe piata ultimul sau coupe coupe cu patru usi. Data exacta nu se stie inca, insa avem cateva imagini cu versiunea de productie ZDX.

    Dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la New York, ZDX se alatura unei liste de modele androgine sedan/hatch/coupe, din care fac parte si BMW Seria 5 Gran Turismo si Toyota Venza. Vorbind despre conceptul prezentat la New York, Jeff Conrad, vicepresedinte Acura, spunea: “Prototipul ZDX este total diferit de orice alt model Acura”.

    Noul model completeaza gama brandului, formata din modelele sedan TSX, RL si TL si SUV-urile/crossoverele RDX si MDX. La detaliile tehnice punctam motorul V6 de 3,7 litri si 300 CP, legat la o cutie de viteze automata in sase rapoarte si tractiunea integrala.

    RDX vine echipata cu jante din aliaj de 19 inch, fiind cele mai mari roti prezente pe vreun model Acura. Printre elementele incluse in varianta de serie se numara conectivitatea Bluetooth, acoperis panoramic din sticla, iPod cu radio prin satelit.

    Masina va fi oferita in trei niveluri de echipare: Standard, Technology si Advance. ZDX va merge spre vanzare incepand cu acesta iarna si va fi pozitionat intre SUV-ul MDX si sedanul RL. Tarifarea se va situa undeva intre 40.000 si 46.000 de dolari.

    Vizualizari: 1076