rss

Acura RDX facelift: primele imagini

  1. 17/07/2009
  2. Categoria: Acura
  3. Tags: 4x4, Acura, facelift, RDX , SUV
    Vezi toate fotografiile (2)

    O noua “scurgere” de fotografii cu tenta oficiala a provocat dizolvarea secretului privind noul look al SUV-ului Acura, supus recent unei operatii de restilizare.

    Designul vehiculului a fost drastic retusat mai ales in zona partii frontale, si se zvoneste ca debutul sau oficial va coincide cu lansarea unei versiuni 2WD.

    Odata ce s-au vazut fata in fata cu RDX, japonezii au redesenat tot ce au gasit in cale – blocuri optice, grila de radiator, faruri de ceata si prize de aer –, dupa care au trecut la partea din spate pentru a altera designul evacuarilor si a barei de protectie. Nici macar profilul nu a fost “iertat”, Acura RDX facelift fiind improspatata cu un nou set de jante.

    In ceea ce priveste componenta tehnica, cea mai importanta noutate este introducerea unei versiuni cu doua roti motrice. Aceasta ar putea fi cu aproape 100 kg mai usoara decat surata ei 4x4, acoperind deficitul de tractiune cu un consum de combustibil sensibil mai bun.

    Nu vom incheia totusi divagatia inainte de a mentiona si noua lista cu dotari pe care “noul” RDX o va pune la dispozitia clientilor, ce va include, printre altele, lumina ambientala, compatibilitate Bluetooth, conexiune pentru iPod si camera de vederi pentru marsarier.

    Vizualizari: 1876