rss

Noul Volkswagen CC facelift, informatii oficiale

  1. 17/01/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Cc, facelift, Passat, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (14)

    Volkswagen a dezvaluit primele imagini si informatii despre versiunea europeana a noului CC facelift. Modelul, anterior numit Passat CC, va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Noul Volkswagen CC se aliniaza la noua filosofie de design a constructorului auto, regasita pe noul Golf. Atat partea frontala, cat si posteriorul au fost redesenate complet, oferind publicului un adevarat facelift.

    Pe langa modificarile estetice, modelul beneficiaza de cele mai noi tehnologie dezvoltate de constructorul auto. Lista de dotari include lumini bi-xenon, proiectoare adaptive, lumini cu thenologie LED, praguri cu insertii din aluminiu, volan multifunctional, o camera care detecteaza semnele de circulatie si sistemul Dynamic Light Assist (ajusteaza faza lunga in functie de celelalte masini din trafic).

    Lista continua cu sistemul Side Assist Plus cu Lane Assist, care ajuta conducatorul auto in pastrarea benzii de circulatie si in detectarea unghiului mort.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta este formata din sase unitati pe benzina si diesel. Clientii cu grija la consum au de ales intre propulsoarele 2.0 TDi de 140 sau de 170 Cai Putere, oferite cu sistemul Start & Stop si cel de recuperare a energiei pierdute la franare.

    Noul Passat CC facelift va fi disponibil si intr-o versiune Blue TDI, care respecta normele de poluare Euro 6, ce vor intra in vigoare in 2014.

    Cei care prefera motorizarile pe benzina, vor putea opta pentru unul din propulsoarele de 160, 210 sau 300 Cai Putere. Puterea va putea fi transmisa prin intermediul unei cutii automate DSG.

    Clientii europeni isi vor putea comanda modelul cu facelift incepand cu sfarsitul lunii februarie.

    Vizualizari: 4150