rss

Noul Polo s-a lansat, urmeaza noul Jetta. Deocamdata la nivelul de poze spion

  1. 21/06/2017
  2. Categoria: VW
    Vezi toate fotografiile (5)

    Noul Volkswagen Jetta va fi reproiectat asa cum se observa in cele mai recente fotografii spion cu versiunea americana a noului model, date publicitatii de Motor 1.com

    Modelul VW Jetta actual este la vanzare din 2011. Se steapta ca a saptea generatie sa ajunga in showroom-uri dupa Salonul auto de la Frankfurt din septembrie anul acesta.

    Noua generatie Jetta foloseste platforma versatila MQB, utilizata si la Golf, dar si la alte modele ale grupului Volkswagen.
    Indicii despre designul noului Jetta au fost aratate inca din 2014 prin prezentarea conceptului  New Midsize Coupe (NMC). Ideile de design aratate atunci constiuie baza de la care s-a plecat pentru noul model, unde grila radiatorului sau blocurile optice fata s-ar putea potrivi foarte bine cu ceea ce vedem acum si la noul Polo sau la noul Arteon.

    La interior ar trebuie sa intalnim o imagine a ceea ce vedem in ultima generatie Golf. De asemenea de la Golf ar trebui impumutate si motorizarile. Este asteptat un propulsor de 1.5 litri cu 4 cilindri turbosupraalimentat, pentru echiparea  de baza, iar la cele superioare vom intalni binecunoscutul 2.0 turbo.

    Versiunea pentru americani va fi in continuare construita la fabrica VW din Puebla Mexic, acceasi fabrica unde se fac Golf-urile si ultimul SUV Tiguan.

    Desi este prematur, pretul speculat se situeaza in jur de 18.000 USD, aproape de cel al modelului actual.
    Fiind un automobil compact, rivalli sai vor fi: Ford Focus, Honda Civic, Hyundai ELantra, Mazda 3 si Toyota Corolla.

    Vizualizari: 1364