rss

Noul VW Golf R Cabriolet, primele imagini si detalii oficiale

  1. 08/02/2013
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Golf, golf cabrio, golf R, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (4)

    Volkswagen continua sa extinda gama lui Golf 6, in ciuda faptului ca noul Golf 7 a implinit jumatate de an de la lansare. Programat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva, noul Golf R Cabriolet este cea mai puternica versiune cabrio a modelului si este o extensie a ofertei Golf 6.

    Volkswagen va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Geneva noul Golf R Cabriolet. Masina este cea mai rapida versiune Golf cabrio construita vreodata si totodata prima versiune R a lui Golf cabrio din istorie.

    Desi ar fi fost de asteptat ca noul autoturism sa fie construit pe baza noului Golf 7, acesta imparte dedesupturile si elementele de design cu deja vechiul Golf 6, devenind astfel o noua extensie a celei de-a sasea generatii.

    La capitolul design, sportiva se remarca printr-o serie de detalii menite sa ii confere un aer agresiv: jante Talladega cu diametrul de 18 inch, spoilere la nivel frontal si in partea posterioara, tevi de esapament R, carcase negre pentru oglinzi si etreiere negre.

    La interior, continua personalizarea cu scaune sport R, volan cu trei spite, pedale din otel inoxidabil si placute decorative cu logo-ul R.

    De propulsie se ocupa acelasi motor regasit pe Golf R, si anume FSI-ul de 2,0 litri, capabil sa dezvolte 265 Cai Putere. Unitatea este cuplata la o transmisie automata DSG cu sase rapoarte, care ii permite modelului sa accelereze de la 0 la 100 in 6,4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h.

    Vizualizari: 7968