rss

SUV-ul Volvo XC40 dezvaluit din greseala

  1. 15/09/2017
  2. Categoria: Volvo
    Vezi toate fotografiile (12)

    Filiala maghiara a firmei, Volvo Hungary, aparent a pierdut din greseala (?) un sir clar de fotografii, dezvaluind noul SUV compact al producatorului suedez, afirma site-ul Carscoops.

    Masina de productie reflecta cu mult stilul conceptului de anul trecut Volvo 40.1, cu doar cateva modificari pe aici si acolo. Poate ca schimbarea cea mai vizibila, in afara de oglinzile obisnuite, este folosirea manerelor traditionale - in locul celor ascunse in portierele din spatele studiului.

    In interior, in timp ce impartasesc acelasi limbaj de design cu fratii mai mari XC60 si XC90, cu un ecran tactil mare dominand consola centrala simplificata si neclara, cabina XC40 ofera impresia ca este de utilizare mai toate zilele decat modele mai mari, sau particula U (Utilitate) din SUV chiar are importanta

    Volvo a spus anterior ca are ca scop spatiul interior disponibil al lui XC40 extrem de practic si functional. De exemplu, suedezii au mentionat ca, pentru a oferi un spatiu de depozitare mai bun in usa, designerii au mutat difuzoarele in alta parte pentru a crea suficient spatiu de stocare in compartimentul usii pentru un laptop si o tableta sau doua sticle de apa.

    Modelul XC40 este primul automobil bazat pe arhitectura modulara compacta Volvo, care este impartita cu proprietarii chinezi de la Volvo, pe Geely. In timp ce o lista detaliata a motoarelor nu a fost inca anuntata, Volvo a declarat ca gama va include noua generatie de motorizare turbo pe benzina cu trei cilindri de 1,5 litri, motoarele cu patru cilindri Drive-E care propulseaza modele mai rapide.

    O varianta hibrida plug-in "Twin Engine", care imperecheaza un motor electric cu noul motor cu 3 cilindri si cu transmisie automata cu dubla ambreiaj cu 7 trepte, va fi urmata de asemenea de motorul T5.
    Cand va intra in vanzare anul viitor, XC40 intra in competitie cu BMW X2 si Audi Q2. Lipseste Mercedes- Benz din peisaj.

    Vizualizari: 1117