rss

Volvo V40 Cross Country, primele imagini

  1. 19/09/2012
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: v40, Volvo
    Vezi toate fotografiile (11)

    Volvo imbogateste gama V40 cu o noua versiune cu veleitati de off-roader. Este vorba despre noul V40 Cross Country, model ce va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris.

    Volvo V40 va primi o declinare cross, care va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris. Pana atunci, constructorul auto a dezvaluit primele imagini cu noul V40 Cross Country. Cu un design ce pare ca l-a avut ca sursa de inspiratie pe XC70, crossoverul are la baza modelul V40, de care se diferentiaza printr-o serie de elemente de design.

    Astfel, se poate observa la nivelul barelor de protectie si pragurilor laterale un set de ornamente negre si gri, care au rolul de a-i conferi un caracter mai agresiv. Grila fata are un design diferit, iar modelul este dotat cu un set de jante cu detalii in culoarea caroseriei. Dupa cum era de asteptat pentru o vesiune off-road, garda la sol a crescut cu 40 de milimetri. Totodata, plafonul a primit un set de bare de amarare argintii.

    La capitolul motorizari, noul V40 Cross Country ar putea primi aproape toate unitatile din gama modelului pe care se bazeaza, mai putin motorizarea T3 de 1.6 litri si 150 CP. Singura versiune oferita alaturi de un sistem de tractiune integrala este T5-ul, dotat cu un motor turbo cu cinci cilindri in linie, care livreaza 254 CP si este varful gamei V40.

    Noul Volvo V40, singurul model echipat cu un airbag pentru pietoni, este disponibil pe piata din Romania la un pret de baza de 22.816 euro cu TVA inclus. Compacta suedeza este oferita in compania a patru niveluri de echipare - Basic, Kinetic, Momentum si Summum si a cinci motorizari.

    Vizualizari: 2934
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »