rss

Toyota Tj CRUISER este un model care se pozitioneaza la granita dintre van-uri si SUV-uri

  1. 24/10/2017
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: TJ Cruiser
    Vezi toate fotografiile (11)

    Toyota a lansat  in premiera la Salonul Auto de la Tokyo, noul concept de genul crossover, Tj CRUISER -un echilibru armonios intre spatiul unui vagon de marfa si aspectul robust al unui SUV.

    "T"-ul din denumirea Tj CRUISER inseamna "Toolbox" in ceea ce priveste modul in care masina poate fi folosita ca unealta, in timp ce "j" inseamna "bucurie" in ceea ce priveste bucuria de a face diferite excursii cu masina . Numele "CRUISER", folosit in mod traditional pentru gama de SUV-uri Toyota, este regasit si la TJ CRUISER pentru a exprima puterea vehiculului si incadrarea acestuia la SUV-urile marcii . Inauntru, scaunul pentru pasageri poate fi inclinat complet si nu numai ca in cazul lui TJ CRUISER acesta poate tine usor echipamentul in aer liber, poate de asemenea sa stocheze obiecte mari, cum ar fi placi de surf si biciclete lungi de 3 metri.

    Design

    Cabina in forma de patrat, asemanatoare cu o camioneta, emana o utilitate ridicata. Intre timp, suspensia robusta realizata si de anvelopele de dimensiunile proprii SUV-urilor mari este cuplata la o parte frontala indrazneata. Tj CRUISER simbolizeaza un gen nou care incorporeaza punctele forte ale unei camionete cu cele ale unui SUV.
    Capota, acoperisul si aripile folosesc materiale (cu acoperire speciala) care rezista zgarieturilor si murdariei, chiar si atunci cand obiectele intra in contact accidental cu ele.

    Spatiul interior


    Scaunele pasagerilor din fata si din spate pot fi asezate complet inclinate pentru a depozita obiecte lungi de pana la 3 metri in lungime, cum ar fi placile de surf.

    Spatele scaunelor si bordul includ numeroase puncte de legatura pentru a permite ancorarea usoara a obiectelor de la ambalaje mici la obiecte mai lungi. In plus, deschiderea mare a usii din spate determina incarcarea si descarcarea usoara a obiectelor mari, cum ar fi bicicletele.

    Pernele scaunului de pe scaunul pasagerului din spatele soferului pot fi rotite in fata pentru a crea spatiu dedicat pentru depozitarea produselor alimentare sau a articolelor de cumparaturi.

    Deschiderile mari ale usilor glisante permit incarcarea si descarcarea elementelor mari de pe laturi si introducerea si iesirea usoara pentru membrii familiei.


    Vizualizari: 1225