rss

Nou concept Toyota numit Fine-Comfort Ride va fi lansat la Salonul Auto de la Tokyo

  1. 18/10/2017
  2. Categoria: Toyota
    Vezi toate fotografiile (11)

    Toyota revine cu prezentarea celui de-al doilea concept pentru Salonul Auto de la Tokyo, numit Fine-Comfort Ride, noul concept nu este la fel de dinamic numit ca, de exemplu, Supra, sau chiar Land Cruiser.

    Masina prevede un lounge de conducere autonoma , alimentat de la pile de combustibil cu hidrogen si de motoare individuale pentru fiecare roata. Este proiectat in jurul unui model de cabina in forma de diamant, care este mai larg in jurul pasagerilor, inclinat spre spate si curbat in jurul parbrizului.

    Ca si in cazul multor concepte de auto-conducere orientate spre viitor, configuratia cabinei este flexibila. Banca din spate este fixa, insa cele patru scaune se pot deplasa pentru a transforma interiorul similar cu living-ul dintr-un minivan sau crossover. Exista, de asemenea, o serie de afisaje de infotainment in jurul cabinei pentru a oferi o valoare suplimentara, alta decat mobilitatea pasagerilor.

    Cu motoare electrice individuale montate in butucul fiecarei roti, vehiculul este mai scurt in lungime, dar dispune in noua formula de organizare de un ampatament mai lung.  Si, bineinteles, cu o propulsie electrica produsa de celule de combustibil – avand o autonomie de aproximativ 620 de kilometri, un timp de realimentare de doar trei minute si nicio molecula de carbon emisa.

    Vizualizari: 1097