rss

Noutatile Toyota pentru Beijing

  1. 23/04/2012
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Beijing, Toyota
    Vezi toate fotografiile (3)

    Toyota a pregatit pentru Salonul Auto de la Beijing doua noi concepte proiectate special pentru publicul din China. In total, standul casei auto va gazdui 38 de autoturisme.

    Constructorul nipon si-a facut treaba pentru evenimentul auto de pe continentul asiatic si a dezvoltat doua noi concepte. Primul este gandit special pentru aceasta piata, este denumit Yundong Shuangqing si este dotat cu un sistem de propulsie hibrida.

    La standul Toyota va mai putea fi admirat noul Dear Qin, care va fi oferit in curand in  versiune de serie, precum si coupe-ul sportiv GT-86. Acesta din urma a fost dezvoltat in colaborare cu Subaru, in incercarea de a readuce la viata spiritul sportiv al marcii.

    In total, producatorul auto a adus 38 de autovehicule, prototipuri si modele de serie, printre care si autoturismul Welcab, proiectat pentru persoanele cu dizabilitati.

    Piata din China joaca un rol important in strategia casei auto, dupa cum a declarat Akio Toyoda, presedinte Toyota: "Promisiunile noastre de a  asigura masini din ce in ce mai bune clientilor din China se transforma treptate in fapte."



    Vizualizari: 1601