rss

Noul Toyota Yaris,s-a lansat in Romania cu preturi incepand cu 13.180 euro cu TVA inclus

  1. 30/05/2017
  2. Categoria: Toyota
    Vezi toate fotografiile (3)

    Toyota, cea mai valoroasa marca auto, anunta lansarea noului model Yaris in Romania, model care vine in intampinarea cumparatorului cu noutati in ceea ce priveste gama de motorizari si nivelul de dotare.

    Lansarea noului model Yaris are ca obiectiv cresterea atractivitatii acestui model in piata, precum si consolidarea pozitiei marcii Toyota in unul dintre cele mai importante segmente ale pietei auto. In cadrul programului de dezvoltare a noului model au fost introduse peste 900 de noi componente, in urma unei investitii de 90 de milioane euro. 

    Unicul hibrid integral si una dintre cele mai sigure masini din segmentul sau, echipat cu pachetul de siguranta activa Toyota Safety Sense din standard, noul Yaris este o masina care trebuie descoperita dincolo de aparente.

    Caracteristicile modelului Toyota Yaris Hybrid
    Designul, calitatea, performantele si caracteristicile de siguranta sunt aspecte importante in procesul de selectie in vederea achizitiei, constituind puncte principale de interes pentru noul model. Noul aspect al masinii, cu modificari semnificative in partile anterioara si posterioara, a fost proiectat la studioul de design ED2 al companiei Toyota din sudul Frantei, iar modificarile de design exterior ofera un plus de dinamism, in timp ce interiorul este mai modern si mai rafinat.

    Noul Yaris este creat sa raspunda solicitarilor si preferintelor unei baze extinse de clienti, din ce in ce mai selectivi. Structura de echipare a fost pastrata, insa noile variante de echipare sunt mai bogate si reprezinta un progres din punct de vedere estetic si al calitatii materialelor. Noile echipari Bi-Tone includ, pe langa aspectul distinctiv al exteriorului, si un plus de culoare la interior.

    Modificarile din habitaclu modernizeaza interiorul, in special prin utilizarea noilor culori, finisaje si imbunatatiri aduse comenzilor si instrumentelor de bord. Toate variantele de echipare, cu exceptia celei de baza, beneficiaza acum de un ecran multi-informativ TFT color plasat in ansamblul ceasurilor de bord.

    Optiunile de motorizare oferite clientilor au fost suplimentate cu un nou motor de benzina de 1.5 litri, proiectat in vederea incadrarii in noile norme de poluare Euro 6c, mai stringente, adresandu-se consumului specific in conditii reale. Noua unitate produce cu 10% mai multa putere si cuplu decat generatia anterioara de 1.33 litri si reduce consumul cu pana la 12%.
    Importanta pe care marca Toyota o acorda sigurantei autovehiculelor sale se reflecta in faptul ca noul model Yaris vine echipat standard cu pachetul de siguranta activa Toyota Safety Sense, ce include: sistemul de siguranta pre-impact cu functie de franare autonoma de urgenta, sistemul de comutare automata intre faza lunga si cea scurta a farurilor, sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare si sistemul de asistenta pentru marcaje rutiere*.

    *Sistemul de asistenta pentru marcaje rutiere nu este disponibil pentru echiparile de baza, Terra Start si Terra

    Yaris Hybrid ramane o propunere unica in acest segment si detine o cota de peste 52% in vanzarile totale, fiind cea mai bine vanduta versiune hibrida a marcii in Romania. Pentru oportunitatea acordata clientilor de a experimenta calatorii rafinate, relaxate si intuitive, inginerii s-au concentrat si pe cresterea silentiozitatii, in special in timpul accelerarii, precum si pe masuri de imbunatatire a dinamicii. 
     
    „Pe o piata extrem de competitiva, cu clienti mai educati si din ce in ce mai bine informati, innoirea acestui model important pentru gama Toyota reprezinta un pas firesc. Designul este doar varful iceberg-ului cand vorbim despre noul Yaris; tehnologia avansata Toyota Hybrid, pachetul de siguranta activa Toyota Safety Sense in echipare standard, noul motor pe benzina de 1.5l/111 CP, cei 6 ani garantie, precum si multe alte beneficii se cer descoperite la noul model, ele reprezentand avantaje competitive in piata si, totodata, argumente pentru clientii nostri”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand&Pricing Manager Yaris in cadrul Toyota Romania.

    Testul Adevarului


    Beneficiile avansatului sistem Toyota Hybrid sunt exemplificate la nivel de showroom in cadrul unui test-drive special, Testul Adevarului. Prin implementarea unui sistem inteligent de colectare a datelor Driveco, Toyota demonstreaza potentialilor clienti modul de functionare al tehnologiei hibride si beneficiile reale pe care le poate oferi aceasta.

    Activ la nivel european, Driveco a inregistrat deja date provenite de modele Yaris Hybrid, in deplasari pe distante de mai mult de jumatate de milion de kilometri, in toate conditiile, de la aglomerari urbane la rute montane. Rezultatele combinate arata ca, impreuna, masinile au functionat mai mult de 54% din timp in modul EV (electric), obtinand un consum mediu real de 5.0 l/100 km.

    Vizualizari: 1267