rss

Toyota Auris Hybrid pentru Politia Rutiera Bucuresti

  1. 26/10/2015
  2. Categoria: Toyota
  3. Tags: Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    In luna octombrie a acestui an, Toyota Romania a incheiat un nou parteneriat cu  Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, prin care pune la dispozitia acesteia, pentru o perioada de un an de zile, doua automobile Toyota Auris HYBRID, continuand astfel  traditia cooperarii  inceputa in anii anteriori privind siguranta in trafic.

    Cu aceasta ocazie am decis impreuna cu partenerii nostri sa mergem in directia unei colaborari axate pe educarea atat in privinta responsabilitatii rutiere, cat si a grijii pentru mediu, prin utilizarea modelelor hibrid in cadrul acestui parteneriat.

    Astfel, Politia Romana devine prima institutie publica din Romania care se implica direct in reducerea nivelului emisiilor si pastrarea unui mediu inconjurator curat  incluzand in flota sa cele doua masini Toyota Auris Hybrid. Mai mult decat atat,  prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele doua autoturisme, va putea fi eficientizata mai bine activitatea de supraveghere activa a sigurantei traficului rutier . Totodata, speram ca aceasta initiativa va contribui la o mai buna educare a publicului  in ceea ce priveste pastrarea unui mediu inconjurator cat mai curat.

    Preocuparea pentru siguranta rutiera, educarea tinerilor si mediu este o constanta comuna in politica si filosofia ambilor parteneri.

    Toyota – unul dintre pionerii initiativelor privind responsabilitatea fata de  natura si siguranta autovehiculelor- este constienta de faptul ca , a creste in armonie cu mediul local si societatea este singura cale prin care o initiativa, un proiect sau chiar o industrie  poate fi durabila. Scopul companiei este acela de a deveni un bun cetatean corporativ local, admirat de fiecare dintre comunitatile in care  isi desfasoara activitatea. Pentru a atinge acest obiectiv, Toyota ofera contributii financiare si practice pentru diverse proiecte care au ca scop imbunatatirea vietii si sustenabilitatea comunitatilor locale.
    Mai mult decat atat, prin imbunatatirea tehnologiei conventionale, precum si eforturile de pionierat in aplicarea de noi tehnologii, Toyota a facut pasi uriasi in a dezvolta automobile eco, care ne vor ajuta sa reducem emisiile de carbon , diminunand astfel efectul de sera si consecintele negative ale acestuia asupra planetei .
     
    Ca urmare a angajamentului pe care Toyota si l-a asumat fata de pastrarea unui mediu inconjurator cat mai curat si prin politica Toyota Earth Charter, intentia companiei este de a reduce pana in anul  2020 cu 25% consumul de carburant conventional , prin lansarea si dezvoltarea unor tehnologii precum hybrid plug in, masini electrice si FCV (hidrogen).

    Toyota – cea mai verde marca auto - este un exemplu despre cum preocuparea fata de mediu devine o prioritate la nivel de management, determinand astfel angajamentul real fata de opinia publica din toata lumea. Promisiunea Toyota pentru clientii sai este sa imbunatateasca performanta tehnologiei hibrid, sa reduca costurile si sa extinda linia de produse hibrid dintre modelele cu propulsie conventionala, atat de apreciate de catre clientii Toyota.

    Astazi, peste 8 milioane de clienti Toyota din toata lumea, conduc un model Toyota HYBRID. 


     

    Vizualizari: 1622