rss

Cea mai ieftina masina din lume ajunge in Europa

  1. 16/10/2012
  2. Categoria: Tata
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tata Motors va lansa citadina Nano pe piata din SUA in anul 2015. Cea mai ieftina masina din lume va ajunge ulterior si pe pietele europene. Modelul va beneficia de un motor mai puternic.

    Incepand din anul 2015, Tata Nano isi va face aparitia pe piata din Statele Unite, a anuntat Ratan Tata, mentionand ca versiunile americana si europeana se vor adapta exigentelor pietei. Desi va ajunge si pe Batranul Continent, oficialul indian nu a precizat data lansarii.

    "Piata americana este cu adevarat atractiva. Ne vom confrunta cu nume precum Fiat 500 si Smart ForTwo, modele de dimensiuni mici, dar oferite la un pret simtitor mai mare", a declarat Ratan Tata.

    City car-ul va fi echipat cu servodirectie, control al tractiunii si un motor mai puternic decat bicilindricul de 37 Cai Putere disponibil pe versiunea indiana. Momentan nu se cunosc modalitatile de comercializare, avand in vedere diferenta clara de clasa intre Jaguar si Land Rover, ambele detinute de Tata Motors.

    Desi nu au fost comunicate preturile, este de asteptat ca acestea sa sufere modificari date fiind completarile tehnice aduse. In India, versiunea de baza poate fi achizitionata pentru 2.000 euro, Nano CX costa 2.400 euro, iar cea de top are un pret de 2.800 euro.

    Vizualizari: 9465
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »