rss

WLC RENT asigura servicii de inchirieri auto la preturi accesibile oricui

  1. 08/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    WLC RENT este una dintre companiile care ofera servicii rent a car Bucuresti la preturi foarte accesibile oricarei persoane. Acest lucru este posibil deoarece parcul auto de care compania dispune contine masini potrivite oricaror tipuri de nevoi.
    De la WLC RENT pot fi inchiriate masini din clasa compact, precum: Dacia Logan, Ford Focus, Audi A4 quattro.
    De asemenea, WLC RENT pune la dispozitia clientilor sai masini care fac parte din clasa economic, precum Seat Ibiza, Renault Modus, Dacia Sandero.
    Din oferta companiei fac parte si SUV-uri precum: Chevrolet Captiva sau Dacia Duster.
    Nu in ultimul rand, compania se adreseaza si persoanelor carora le sunt necesare masini care dispun de un spatiu mare de depozitare pentru a putea sa transporte un bagaj voluminos -  Dacia MCV, Fiat Doblo, Renault Scenic fac parte din clasa monovolum si pot satisface astfel de cerinte. 

    Pe langa faptul ca de la WLC RENT pot fi inchiriate masini din clasele economic si lux, optiunile pot tine cont si de combustibilul cu care functioneaza masina (benzina sau motorina), putandu-se alege atat masini cu cutii de viteze manuale, cat si automate.

    Pe de alta parte, posibilitatile numeroase in ceea ce priveste livrarea masinii inchiriate, asigura un alt plus. In acest context se poate vorbi despre servicii rent a car Aeroport Otopeni, insa dincolo de posibilitatea de a inchiria masina de la Aeroportul Otopeni, exista variantele inchirierii de la orice locatie din Bucuresti sau din tara. Faptul ca masina poate fi livrata cu promptitudine acolo unde isi doreste clientul, nu poate fi decat in avantajul acestuia.

    Avantajele inchirierii unei masini sunt numeroase, insa pot fi rezumate la urmatoarele:

    1. Autonomie: Masina inchiriata nu va limita deplasarea persoanei in cauza. De exemplu, masina poate fi inchiriata pentru o saptamana din Aeroportul Bucuresti. Persoana care a inchiriat-o poate calatori oriunde in tara cu aceasta si, la momentul in care termenul va expira, are posibilitatea de o va preda exact in locul de unde a preluat-o, in Bucuresti sau in alte localitati din tara – acest aspect necesita o discutie cu un consultant  WLC RENT.
    2. Economie: Inchirierea unei masini are avantajul unor preturi accesibile.
    3. Versatilitate: Optiunea de inchiriere suporta toate variantele de tipuri de masini, mentionate anterior, in functie de necesitatile persoanei care apeleaza la acest serviciu.
    4. Masina se afla in stare buna: Masinile oferite spre inchiriere au reviziile la zi, iar flota de care dispune WLC RENT este in mod constant reinnoita. Asadar, orice persoana poate  avea la dispozitie o masina, economisind platile de asigurare, intretinere etc.

    Bineinteles ca avantajelor mentionate anterior li se adauga multe altele, insa cea mai buna posibilitate de a obtine informatii corecte si cuprinzatoare este  https://inchirieri-masini.ro, cartea de vizita online a firmei care din respect fata de clienti ofera cele mai bune optiuni rent a car: “Ne-am dat seama repede ca succesul in afaceri este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Pentru a tine pasul cu marile companii din domeniul inchirierilor indeplinim intotdeauna asteptarile clientilor prin seriozitate si promptitudine!”

    Advertorial!

    Vizualizari: 3111
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »