rss

Volvo XC60 de la Heico Sportiv

  1. 11/11/2008
  2. Tags: Heico sportiv, Volvo, XC60
    Vezi toate fotografiile (2)

    Tunerul din Weiterstadt specializat in modele Volvo si-a onorat blazonul unei companii cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniu, lansand la foarte scurt timp de la debutul oficial al lui XC60 un program de personalizare dedicat clientilor respectivului SUV.

    El include atat o serie de modificari la nivel estetic, menite sa scoata in evidenta latura “Sport” din “Sport Utility”, cat si o serie de upgrade-uri tehnice, incluzand aici si ameliorari ale puterii motoarelor.

    Spre exemplu, agregatul turbodiesel de 2,4 litri, care in serie este oferit in doua versiuni de putere – 163 si 185 CP –, ajunge la 210 CP indiferent despre care varianta este vorba.

    In schimb, clientii care nu au fost interesati de consum si au ales un XC60 T6 vor fi fericiti sa auda ca Heico Sportiv ii salta puterea de la 285 CP la 315, cu imbunatatirea de rigoare a performantelor dinamice.

    O masina, fie ea si SUV, trebuie insa sa stie sa mearga cum trebuie si in viraje, asa ca germanii s-au ocupat si de trenul de rulare a lui XC60: suspensiile au fost rigidizate si coborate cu 30 mm, in timp ce locul rotilor de serie au fost luate de unele ultralate, echipate cu jante de 19 inch (se ofera si de 20 de inch). Copii o vor adora...

    Vizualizari: 1168