rss

Volvo V70 si XC70 de la Heico Sportiv

  1. 25/08/2007
  2. Tags: Heico sportiv, Volvo V70, Volvo xc70
    Vezi toate fotografiile (2)
    Tunerul specializat in produsele companiei suedeze a reusit de data aceasta sa se alinieze la fix cu lansarea pe piata a noilor V70 si XC70, oferindu-se sa transforme oricare dintre cele doua modele intr-un lup cu blana de oaie.

    Si asta chiar daca “lupul” se multumeste sa manance doar motorina…

    Asadar, tuningul este disponibil pentru motoarele diesel 2,4D (163 CP) si versiunea sa mai vanoasa, D5 (185 CP), modificarile aduse managementului electronic obligandu-le sa dezvolte 210 CP si 460 Nm.

    Dupa transformare, masina mamicii ajunge la 100 km/h in numai 7,6 secunde si tot cartierul va stii asta fiindca Heico a avut grija sa inlocuiasca si sistemul de evacuare de serie, montand in loc tevi de esapament duble din otel inoxidabil, cu un diametru de 74 mm.

    Cand se va grabi sa faca cumparaturile, se va baza pe o viteza maxima de 230 km/h, dar show-ul va incepe cu ocazia fiecarui semafor rosu aparut in cale – momente de glorie ale unui design binecuvantat de prezenta unor jante superbe in cinci spite (dimensiuni de la 18 la 20 de inch), ce se potrivesc la fix cu suspensiile sport (oferite atat pentru modelele cu tractiune fata, cat si pentru cel cu tractiune integrala, ele coboara garda la sol a masinilor cu 30 mm si ii amelioreaza considerabil tinuta de drum) si spoilerele sport. Oh, mama…
    Vizualizari: 1386