rss

Volvo pregateste pachete R-line

  1. 19/06/2007
  2. Tags: Volvo S60 R
    Vezi toate fotografiile (1)
    Exact ca in cazul lui Audi, Mercedes sau BMW, constructorul suedez se pregateste sa lanseze un program de individualizare a modelelor sale sub forma unui pachet sport numit R-line.

    Acesta va incerca intr-un fel sa compenseze lipsa modelelor performante reunite sub logo-ul “R”, programate sa dispara din oferta Volvo la finalul acestui an din cauza vanzarilor slabe.

    R-line va fi disponibil intr-o prima faza pentru noile S40/V50 si va cuprinde schimbari de natura estetica la nivelul spoiler-elor, pragurilor si jantelor, plus, se zvoneste, modificari ale trenului de rulare (suspensii mai rigide si o garda la sol mai redusa).

    Habitaclurile acestor masini vor primi si ele un tratament de cosmetizare, astfel incat prietenii tai sa stie in permanenta ca nu se afla intr-un Volvo oarecare.

    Totusi, marca nordica nu va deveni chiar una dedicata gagautelor: Frederik Arp, presedintele ei, ne-a asigurat ca disparitia liniei de modele speciale “R” nu va coincide cu suprimarea modelelor puternice, in acest sens Volvo pregatind o versiune hot a hatch-ului C30, precum si un S80 animat de o varianta turbo a propulsorului V8.
    Vizualizari: 869