rss

Volvo anunta noul S60 cu o consola de cristal

  1. 28/10/2008
  2. Tags: cristal, S60, Volvo, XC60
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lansat in 2000, S60 s-a bucurat de o lunga cariera insa, acum, este aproape de pensionare: la Salonul Auto de la Detroit, Volvo va dezvalui un concept-car care, in versiunea de serie, il va inlocui.

    Momentan, stim doar cum o sa arate consola centrala a respectivului prototip, o adevarata opera de arta decorata cu... cristal.

    Asadar seniorul Volvo S60 va fi reinnoit, iar liniile de design ale succesorului vor fi dezvaluite la primul mare salon al lui 2009 printr-un studiu menit sa scoata in evidenta un stil original si pe alocuri extravagant.

    Cea mai vie dovada este consola centrala imbracata in cristal ce se prelungeste pana la scaunele din spate, la realizarea careia Volvo a colaborat cu specialistii de la Orrefors. Realizata manual, piesa de rezistenta a masinii nu va fi prezenta pe modelele de serie, insa, eventual, ar putea infrumuseta componentii seriilor limitate.

    Noul Volvo S60 va aduce cu SUV-ul compact XC60 mai ales privit din fata si va fi echipat cu sistemul City Safety, ce franeaza automat masina in caz de coliziune iminenta.

    O noua varianta break V50 va fi propusa la un an distanta de berlina, iar Volvo va lasa deliberat “de izbeliste” familia lui S40 astfel incat clientii sa fie constransi a-si indrepta atentia catre noul S60.

    Vizualizari: 1702