rss

Volkswagen si Deutsche Telekom conecteaza casa cu automobilul

  1. 04/09/2017
  2. Categoria: VW
    Vezi toate fotografiile (1)

    La expozitia internationala de electronice de consum IFA 2017, incepand de astazi, Volkswagen si Deutsche Telekom demonstreaza modul in care soferii se pot conecta cu casele lor prin intermediul sistemului de infotainment al automobilului. Incepand cu luna septembrie, acestia vor putea controla anumite dispozitive de uz casnic chiar din interiorul masinii.

    Dupa o zi lunga de lucru, ajungeti acasa, dar nu este timpul sa va relaxati. Sistemul de securitate este inca pornit, luminile sunt stinse, obloanele nu sunt inchise, iar in sezoanele mai reci este chiar mai rau: temperaturile din interiorul casei scad, cel putin pana la incalzirea si functionarea caldurii.

    Utilizand aplicatia Volkswagen Car-Net Connect Connect, acum puteti controla in mod convenabil caracteristicile tehnologiei Magenta SmartHome pe drum. In acest mod, diferite tipuri de functii ale dispozitivului in casa pot fi controlate din interiorul vehiculului si fara a fi necesar sa se ajunga la un telefon inteligent - asigurand astfel o legatura convenabila si sigura intre autoturism si internetul obiectelor (IoT). Utilizarea acestei functionalitati necesita un smartphone Android cu tehnologie MirrorLinkTM, precum si o aplicatie Volkswagen Car-Net App Connect. Incepand cu luna mai 2015, Volkswagen App Connect este disponibil pe aproape toate modelele Volkswagen si in prezent are in jur de 50 de smartphone-uri de la producatori de renume precum HTC, LG, Samsung, Sony si altele.

    La CeBIT 2017, Volkswagen si Deutsche Telekom au prezentat conceptul lor de colaborare mai stransa in conectarea locuintelor si autoturismelor. Versiunea demo prezentata in luna martie devine realitate. Pana cel tarziu in septembrie 2017, soferii Volkswagen vor putea controla aplicatia Smart Home a Deutsche Telekom prin intermediul sistemului lor de divertisment pentru vehicule si, prin urmare, vor avea o noua forma de conectivitate si versatilitate.

    La IFA din Berlin (1-6 septembrie), vizitatorii standului Deutsche Telekom din sala 21a pot experimenta "Volkswagen si Smart Home" live in actiune. Folosind un demonstrator Volkswagen e-Golf1, vizitatorii vor vedea modul in care un sistem de securitate poate fi dezactivat, cum pot fi aprinse luminile exterioare si, bineinteles, modul in care sistemul de incalzire al casei poate fi adus la temperatura din interiorul vehiculului, toate inainte sa ajungeti acasa.

    Vizualizari: 958