rss

Volkswagen ne arata noul Touareg chiar inaintea lansarii oficiale. VIDEO

  1. 01/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen nu va dezvalui urmatoarea generatie a modelului Touareg mai devreme de data de 23 a lunii martie, insa compania germana profita de timpul ramas pana la marea lansare si publica astazi un prim teaser video al viitorului sau SUV de clasa mare.

    Ca Volkswagen lucreaza la o noua generatie a modelului Touareg, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Inclusiv oficialii companiei germane au recunoscut acest lucru, prin intermediul unui comunicat oficial care anunta data de 23 a lunii martie pentru marea lansare.

    Totodata, producatorul de automobile din Wolfsburg a mai dezvaluit ca viitorul sau SUV de clasa mare va beneficia inclusiv de suspensie pe aer si directie integrala. Celor doua tehnologii li se va alatura - si citam!, unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment, Innovision Cockpit.

    Pe cat de generosi au fost cu detaliile, pe atat de zgarciti au fost oficialii Volkswagen cu fotografiile noului Touareg. Abia astazi compania germana a publicat un prim teaser video al modelului construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus si Porsche Cayenne.

    Din pacate, producatorul de automobile din Wolfsburg a ales sa camufleze cele mai interesante detalii ale viitorului sau SUV de clasa mare. Iar acum ne referim in special la partea frontala a caroseriei, despre care se spune ca va imprumuta mai multe elemente de design de la Arteon.

    Apoi, despre interior, absolut nimic. Vestea buna este ca pana la premiera mondiala a noului Volkswagen Touareg nu au mai ramas decat trei saptamani si o singura zi...


    Vizualizari: 1285