rss

Volkswagen Arteon s-a ieftinit. Cat costa acum masina germana

  1. 06/09/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen a lansat in Romania o noua versiune de baza a modelului Arteon. Drept urmare, masina germana este acum mai accesibila ca oricand.

    Volkswagen Arteon s-a ieftinit. Sau, mai corect spus, a primit o noua versiune de baza, care a redus pretul de pornire pana la suma de 34.143 euro, TVA inclus.

    In schimbul acestor bani, clientul primeste o motorizare turbodiesel de doi litri si 150 cai putere. Una cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte, mai precis.

    In aceasta configuratie, masina germana atinge 100 kilometri pe ora in 9.4 secunde, potrivit datelor oficiale. Consumul de carburant este de 4.2 litri la 100 kilometri.

    Echiparea standard cuprinde sapte airbag-uri, blocuri optice cu tehnologie LED si anumite sisteme de siguranta pasiva. Nu lipsesc insa nici dotarile de confort.

    Climatizarea automata si scaunele fata incalzite sunt doar cateva dintre optiunile oferita in pachetul de baza. La fel se poate spune si despre tapiteria din Alcantara.

    La polul opus ramane in continuare varianta 2.0 TSI 280 CP DSG 4M. Aceasta porneste de la 44.670 euro, TVA inclus, in echiparea de top botezata R-Line. 

    Noul Volkswagen Arteon a debutat oficial in primavara anului 2017, la Geneva. Modelul german este construit pe aceeasi platforma MQB precum actualul Passat.

    Vizualizari: 2468