rss

Volkswagen anunta prima motorizare pe benzina pentru noul Touareg

 1. 19/02/2019
  Vezi toate fotografiile (1)

  Cea de-a treia generatie a SUV-ului de origine germana poate fi comandata acum si intr-o versiune V6 TFSI, de trei litri si 340 de cai putere.
  Dezvelit oficial inca din primavara anului trecut, noul Volkswagen Touareg nu a fost disponibil la vanzare decat intr-o singura varianta de motorizare. 
  Este vorba, mai exact, despre un propulsor diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, pe care compania germana l-a oferit cu 231 sau 286 CP.
  Astazi, la aproape un an de la prima sa aparitie in public, cea de-a treia generatie a popularului SUV poate fi comandata si intr-o versiune pe benzina.
  Discutam, mai precis, despre un motor care vine la randul lui cu o configuratie de tip 3.0 V6, principala diferenta fiind insa puterea maxima: 340 CP.
  Si in cazul de fata fisa cu specificatii tehnice este completata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, potrivit Volkswagen.
  Nota de plata a noului Touareg in varianta de motorizare V6 TFSI porneste de la 61.275 de euro - sau, cel putin, asa se intampla pe piata din Germania.

  Vizualizari: 1584