rss

Viper, bun si pentru politie

  1. 23/06/2007
  2. Tags: Viper politie
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cazurile in care un producator auto hotaraste sa-si faca putin reclama daruind o supermasina diferitelor organisme de mentinere a ordinii sunt destul de dese, insa cele in care politia isi face singura cadouri pe spinarea unor tipi certati cu legea sunt ceva mai rare.

    Si, ca sa nu credeti ca doar in Bulgaria se poate intampla asa ceva, iata un exemplu din Illinois, SUA.

    Acolo, un oarecare, surprins ca rula cu 204 km/h cu o asemenea masina – intr-o zona unde se admiteau maxim 56 km/h –, a hotarat ca e mai bine sa incerce sa scape de mana legii, bazat probabil pe uzina de sub capota.

    Dupa o urmarire ca in filme, el a fost prins intr-o parcare si dus la politie, unde i-a rugat pe oamenii legii sa puna masina intr-un loc adpaostit, data fiind conditia estetico-tehnica excelenta.

    Acestia insa au decis alta soarta pentru Viper-ul model 2000, acesta transformandu-se peste nopate intr-o masina de patrulare foarte aratoasa (si amenintatoare), ce-si va afisa de acum incolo vopseaua alb-neagra si girofarele ros-albastre prin diferite cartiere cu probleme, scoli si chiar parade. Bad boys, bad boys, what u gonna do…
    Vizualizari: 1135