rss

VIPER, Service-ul Mobil – Instalari alarme auto la birou, domiciliu sau oriunde vrei tu!

  1. 02/12/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Timpul este pretios pentru noi toti si este din ce in ce mai greu sa gasim o balanta intre job, familie, prieteni si timp pentru noi insine.

    Probabil ai mai vazut pe net sau ai auzit la radio reclame despre alarmele auto sau diverse sisteme de confort care pornesc motorul masinii de la distanta si te-ai gandit ca ti-ar putea fi util si tie.

    Nu ar fi bine ca pe timpul iernii sa pornesti motorul din casa in timp ce te pregatesti sa mergi la birou, parbrizul sa fie deja dezghetat, iar copii tai sa nu mai inghete de frig pana ajungi sa ii duci la scoala? In schimba, vara cu totii iubim frigul si aerul conditionat si detestam volanul si scaunele masinii care au peste 100 grade Celsius, nu?!

    Pentru ca iti doresti acest lucru dar esti esti foarte ocupat, mai jos ii prezentam oferta noastra porfesionala de montaj al unei alarme auto acolo unde este masina ta!

    La service-ul nostru din Str. Moinesti nr. 58, sect. 6 avem o zona speciala dedicate clientilor care pot astepta 2-3 ore pana este gata masina. Avem wireless, cafea, muzica chiar si un TV cu Android pe care te poti juca sau poti pierde vremea pe net.

    Insa din ce in ce mai putini ne putem permit luxul asteptarii cand cele 24 de ore ale unei zile nu ne mai ajung...

    Tocmai de aceea am observat ca tot mai multi clienti prefera sa vina la service cu inca o masina a unui coleg sau a sotului/sotie pentru a putea pleca pana se efectueaza instalara sau comanda un taxi imediat dupa predarea autoturismului pentru instalarea sistemului solicitat. Cand masina este gata trebuie iar pierdut timp pe drum si cu totii stim ca in zilele noatre time is money!

    Pentru Ca Timpul Tau Este Important Pentru Noi - AutoGadget Lanseaza Un Nou Serviciu Exclusiv

    Service-ul Mobil VIPER – Instalari Alarme Auto La Birou – Domiciliu – Sau Oriunde Vrei Tu!

    Ne putem deplasa cu masina noastra de service special dotata cu echipamente profesionale si putem instala alarme auto VIPER oriunde pe raza orasului Bucuresti si Ilfov. Putem instala alarma la tine acasa, la birou sau orinde vrei tu. Putem lucra in loturi de parcare, drumuri de access sau in alte locuri care permite parcarea pe perioade scurte.

    Suntem Singurul Service Mobil Profesional Care Instaleaza Alarme Auto La Domiciliu!

    Cum ar fi sa iti programezi o iesire la shopping sambata, iar cat timp tu faci cumparaturile si vezi un film noi sa instalam alarma cu pornire a motorului de la distanta sau cu control din telefonul mobil chiar in parcarea mall-ului?

    Cum Functioneaza:

    1. Ne suni la numarul 0730.560.660 si discuti cu unul din agentii nostri pentru a identifica sistemul de alarma care se potriveste cu masina ta. Poate sa fie o alarma pe cheia masinii precum VIPER 3901V sau poate vrei cu telecomanda separata tip VIPER 3105V. Avem si cu telecomana tip Pager VIPER3305V sau alarmele auto din gama de TOP cu PAGER si functie de pornire a motorului precum VIPER 5706V sau VIPER 5906V!

    2. Ne comunici unde doresti instalarea - la domiciliu, birou - si fixam o programare.

    3. Stabilesti tipul platii: Cash sau Card Bancar

    Cat Costa?

    Costul o sa cuprinda pretul alarmei sau al sistemului ce urmeaza a fi instalat, costul instalarii + un cost de deplasare care se va comunica telefonic si se calculeaza in functie de distanta si zona in care se afla masina.

    Despre Service-ul Mobil AutoGadget

          1.Toti tehnicienii nostri sunt bine instruiti si instalatori profesionisti de alarme VIPER.

          2.Masina de service este dotata cu echipamente profesionale necesare instalarii conform normelor de echipare ADAC Germania.

          3.Masina de service este autorizata R.A.R. pentru a efectua instalatii la domiciliu si nu se afecteaza in nici un fel garantia masinii dvs.

          4.Masina de service este dotata cu POS mobil pentru plata direct cu cardul bancar.

          5.Unic in Romania - Primesti garantie pe VIATA pentru orice lucrare efectuata.

    Service Mobil Alarme Auto VIPER - 0730.620.630


    (ADVERTORIAL)

     

    Vizualizari: 6275
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »