rss

Viitorul Focus Coupe, rival pentru VW Scirocco

  1. 09/02/2009
  2. Tags: Coupe, Focus, Ford, Scirocco, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)


    VW Scirocco este o masina frumoasa, care a starnit ceva valva la lansare si care, iata, a devenit imediat un etalon in clasa sa. Multi constructori auto se vor raporta la coupe-ul grupului VAG in realizarea propriilor modele de acest gen, iar unul dintre acestia este chiar Ford, care planuieste dezvoltarea unui Focus Coupe care sa lupte direct cu modelul german.

    Producatorul american va lansa o noua generatie Focus in 2010, aceasta urmand sa primeasca o gama de motorizari formata din diesel-uri si "benzinare" cu puteri cuprinse intre 89 si 197 CP. Evident, in aceasta categorie nu intra versiunile speciale precum RS, care vor depasi, probabil, pragul de 300 CP, cat dezvolta actualul Ford Focus RS.

    Zvonurile vorbesc despre doua versiuni hatchback ale viitorului Focus, politica inspirata de noul Renault Megane. Astfel, "Ovalul Albastru" ar putea oferi clientilor un hatch in cinci usi cu un aspect ceva mai conservator, destinat familistilor, dar si o versiune mai avantgardista, care se adreseaza clientilor tineri.

    Vizualizari: 1797
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »