rss

Viitorul Bentley Arnage ar putea primi diesel-ul lui Audi R10 Le Mans

  1. 17/03/2009
  2. Tags: Arnage, Audi, Bentley
    Vezi toate fotografiile (1)


    Audi incearca sa profite la maximum de pe urma tehnologiei diesel pe care a dezvoltat-o in ultima vreme pentru defunctul R10 Le Mans - inlocuit de curand cu R15. Constructorul din Ingolstadt a "pus" deja motorul in cauza, un V12 TDI, pe Q7 si se zvoneste ca R8 va avea aceeasi soarta. Germanii, insa, vor mai mult de la propulsorul care i-a ajutat sa domine Le Mans Series in ultimii 3 ani.

    Mai nou, umbla vorba ca viitoarea generatie a lui Bentley Arnage va primi acelasi agregat. Probabilitatea ca acest lucru sa se intample este destul de mare, avand in vedere ca Bentley "ameninta" de ceva vreme cu o motorizare pe motorina, iar unitatea de 5.5 litri, de 500 CP si 1.000 Nm, ar fi ideala pentru a mentine performantele limuzinei la standardele obisnuite.

    Dar sa nu ne grabim cu verdictele, pentru ca speculatii in jurul motorizarii viitorului Arnage s-au mai facut, la un moment dat vorbindu-se chiar despre incercarea inginerilor britanici de a "indesa" sub capota acestuia W16-le prezent pe Bugatti Veyron
    Vizualizari: 1176