rss

Vauxhall VXR8 va oferi (si) 540HP

  1. 05/09/2007
  2. Tags: Vauxhall VXR8
    Vezi toate fotografiile (1)
    Sosirea noului Vauxhall VXR8 a fost anuntata in Marea Britanie inca din luna februarie, insa acum GM s-a grabit sa anunte ca aceasta versiune europeana a lui Holden Commodore HSV Clubsport R8 va oferi si un kit de supraalimentare, ce va ridica puterea V8-ului de 6 litri de la 420 la 540 CP.

    Acest adevarat concurent al mult mai celebrelor (si mult mai scumpelor) produse AMG si Motorsport va intra in vanzare incepand de luna viitoare si este cat se poate de oficial (nu va ganditi deci ca sistemul de supraalimentare este montat de un tuner de cartier) si vine cu o garantie de masina obisnuita, adica trei ani.

    Cat despre performante, asteptati-va ca propulsorul lui Corvette, ambitionat de doza de “steroizi”, sa propulseze marele sedan pana la 100 km/h intr-un timp mult mai mic decat cele cinci secunde necesare versiunii aspirate.

    Din pacate, o masina destinata Marii Britanii inseamna automat faptul ca are volan pe “partea gresita”, insa nu disperati: se zvoneste deja ca GM intentioneaza sa ofere acest kit si pe Pontiac G8, ceea ce nu ar mai ridica decat problema comenzii si  transportului din Statele Unite.
    Vizualizari: 1617