rss

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

  1. 20/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

    Ca Mercedes lucreaza la primul A35 AMG din istoria companiei, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Astazi aflam insa ca sunt mari sanse ca viitorul rival al modelelor Audi S3 si BMW M140i sa gazduiasca in compartimentul motor un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. Avand la baza un benzinar turbo de doi litri, acesta ar putea produce pana la 340 CP.

    De altfel, mai spun zvonurile, automobilul german va beneficia chiar si de un compresor electric, pentru zero lag. Si in cazul de fata pachetul tehnic va fi completat de o transmisie automata si un sistem de tractiune integrala. Drept urmare, sunt mari sanse ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in mai putin de cinci secunde, un timp deloc neglijabil pentru o compacta.

    Un alt zvon extrem de interesant cu privire la primul A35 AMG din istoria companiei Mercedes are legatura cu pretul de vanzare. Nimeni nu stie cu exactitate cat va costa viitorul rival al modelelor Audi S3 si BMW M140i, ce este drept, insa toata lumea s-a pus de acord la un aspect: am putea avea de-a face cu cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

    Vizualizari: 1073