rss

Unda verde pentru Skoda Yeti

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Skoda, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)
    E oficial: cehii au primit acordul din partea firmei-mama Volkswagen pentru a putea produce o versiune de serie a simpaticului concept Yeti prezentat anul trecut la salonul auto de la Geneva.

    Masina va avea tractiune integrala si va fi mai mica decat SUV-ul compact VW Tiguan, urmand a fi lansata pe piata undeva pe la mijlocul lui 2009.

    In constructia ei va intra un mix destul de cosmopolit de componente provenite din largul nomenclator al concernului german, dar Skoda se va stradui din rasputeri sa isi diferentieze modelul de toate ofertele marcilor aflate sub egida grupului din Wolfsburg.

    Yeti va fi doar avantgarda unui atac de proportii pe care fabricantul slav il va da in urmatorii trei ani, el planuind sase noi modele pana la finalul acestei decade. Printre acestea se vor numara Fabia si Fabia Combi, noua generatie a sedanului Superb si un facelift a actualei Octavia.

    . In discutii se afla si un mini bazat pe conceptul Joyster, dar oficialii cehi sunt inca nehotarati in ceea ce priveste aceasta directie.
    Vizualizari: 1033