rss

Ultimele informatii despre noul VW Touareg: motor V8 TDI sub capota si ecran curbat la interior

  1. 15/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    O publicatie auto din Australia sustine ca urmatorul Volkswagen Touareg va fi un adevarat tur de forta din punct de vedere tehnologic. Intr-o alta ordine de idei, se pare ca noul SUV german va oferi, printre altele, si o motorizare V8 twin-turbodiesel, respectiv un ecran curbat de 28 inch.

    Doar sapte saptamani au mai ramas pana la premiera mondiala a noului Touareg, dar oficialii Volkswagen tin in continuare secrete specificatiile celei de-a treia generatii a SUV-ului german. Daca este sa ne luam insa dupa ce sustin jurnalistii unei publicatii auto din Australia, viitorul model va fi un adevarat tur de forta din punct de vedere tehnologic.

    Printre dotarile care vor face senzatie se va numara, aparent, si o motorizare V8 twin-turbodiesel. De altfel, clientii vor avea la dispozitie si un V8 twin-turbo pe benzina, printre elementele care vor compune gama de motorizari urmand a se strecura si mai multe unitati cu numai sase cilindri in V, dupa cum se precizeaza in paginile publicatiei Motoring.

    In premiera absoluta, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg va oferi si un ecran curbat cu diagonala 28 inch. Noul SUV german va adopta aceasta solutie pentru afisarea instrumentelor de bord digitale, dar si a informatiilor venite de la sistemele automobilului, respectiv comenzile echipamentelor precum climatizarea, navigatie s.a.m.d.

    Potrivit sursei mentionate anterior, vor fi operate modificari si la nivel de dimensiuni sau greutate - lungimea va creste cu 60 de milimetri, in timp ce greutatea va scadea cu 65 de kilograme. Acum, care dintre zvonurile respective se vor adeveri si care vor ramane la stadiul de speculatii, ei bine... vom afla chiar la sfarsitul lunii viitoare, la data de 23 a lunii martie.

    Vizualizari: 1703