rss

Trei modele speciale Ford la New York

  1. 30/03/2007
  2. Tags: Ford, Mustang
    Vezi toate fotografiile (2)
    Constructorul american s-a decis sa acorde mai multa atentie pietei aftermarket (o afacere de zeci de miliarde de dolari anual) si va dovedi asta cu ocazia salonului auto de la New York, acolo unde va prezenta trei modele dezvoltate impreuna cu tuneri renumiti de peste Ocean.

    Cel mai sportiv dintre ele va fi o versiune si mai puternica a lui Mustang GT-500, creat chiar de catre departamentul oficial de vehicule speciale, SVT.

    Masina se va infatisa sub titulatura GT-500KR si va fi propulsata de un motor ce va scoate peste 500 CP, dar poate si mai entuziasmant pentru fanii acestui model va fi faptul ca el va fi disponibil la orice dealer Ford chiar de la sfarsitul acestui an.

    Totusi, nici celelalte doua oferte nu sunt de lepadat: celebrul Chip Foose va dezveli cel mai puternic F-150 din istorie, cu un V8 de 5,8 litri si 450 CP sub capota, in timp ce nu mai putin cunoscutul hip-hop-er si maestru al industriei custom Funkmaster Flex va aduce un vehicul surpriza, de care insa nu ne indoim ca va fi cel putin la fel de spectaculos.
    Vizualizari: 883