rss

Tot ce trebuie sa stii despre afisaje electronice

  1. 25/10/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca te intrebai care este cea mai eficienta metoda pentru promovarea afacerii tale, ai ajuns unde trebuie, pentru ca acest articol iti va explica tot ce trebuie sa stii despre afisajele electronice.

    Utilizate de catre cele mai mari companii din lume, panourile cu LED reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care ar trebui sa le faci in business-ul tau, pentru ca acesta sa devina cat mai popular in randurile consumatorilor. Indiferent de domeniul in care ai ales sa activezi, fie ca este vorba despre o farmacie, o firma de cosmetice sau un simplu butic de cartier, reclama luminoasa va fi cea care te va ajuta sa atragi cei mai multi clienti, avand un impact vizual excelent asupra tuturor trecatorilor.

    Daca nu stii inca nimic despre acest tip de promovare si vrei sa afli toate detaliile despre afisajele electronice care ar face cinste afacerii tale, te invitam sa citesti totul despre acest subiect in randurile urmatoare.

    Afisajele electronice sunt vizibile de la zeci de metri

    In timp ce un banner poate fi observat numai pe parcursul zilei si doar in conditii blande de vreme, panourile cu LED vor fi usor vizibile indiferent de intensitatea luminii naturale sau de absenta totala a acesteia ori de fenomenele meteorologice mai putin prietenoase.

    Tehnologia premium LED este cea care permite afisajelor electronice sa semnalizeze perfect locul in care tu iti desfasori activitatea, astfel incat toti cei care sunt in trecere prin zona in care se afla sediul firmei tale sau magazinul de desfacere vor identifica cu precizie business-ul tau.

    Eficienta panourilor cu LED mai este demonstrata si in timp, cand alte solutii de proiectare electronica a mesajelor se vor dovedi a fi prea slabe ca intensitate sau ca durata de viata.

    Reclamele luminoase pot fi usor programabile

    Orice panou cu LED de calitate iti va permite controlul mesajelor care ruleaza 24/24, prin intermediul unui soft instalat pe unul dintre computerele din locatia pe care ti-ai propus sa o promovezi. Mai mult decat atat, poti identifica solutiile de afisaj electronic performante daca acestea iti pot oferi posibilitatea de modificare in timp real a animatiilor care sunt proiectate in LED-urile panourilor. Practic, vei avea la dispozitie o multime de posibilitati sa poti transmite publicului caruia te adresezi mesajul asa cum ti-l imaginezi, fara granite in ceea ce priveste caracterele, desenele sau modul in care acestea apar proiectate.

    Panourile cu LED rezista peste zece ani

    Ai posibilitatea de a alege solutii de afisaj electronic rezistente chiar si mai mult de zece ani, daca optezi pentru produse de calitate. Secretul sta nu doar in utilizarea componentelor de cea mai mare calitate, pentru fabricarea acestora, dar si in utilizarea unor protectii speciale antiumezeala / anticondens ce le prelungeste durata de viata in conditii extreme de temperatura. O astfel de protectie va permite montarea panourilor LED in medii externe, avand o marja de rezistenta cuprinsa intre -40 si +85 de grade Celsius. Nu in ultimul rand, carcasele vor proteja solutia de afisaj de particulele de praf care se pot depune in mediul exterior, dar si de ploile ori ninsorile abundente.

    Clientii afacerii tale merita sa primeasca cele mai bune informatii, oferte si reduceri, pe care acum le poti aduce mai aproape de ei, prin intermediul solutiilor de afisaj electronic performante.

    Vizualizari: 2478
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »