rss

TOP LAC AUTO SERVICE, reparatii auto cu decontare directa de la societatile de asigurari

  1. 27/02/2015
    Vezi toate fotografiile (4)

    TOP LAC AUTO SERVICE este un service auto care ofera servicii complete de reparatii, vopsitorie, tinichigerie, electrica si diagnoza, verificare si revizii, ITP, cosmetica auto, precum si multe facilitati care sa asigure confortul si siguranta necesara in efectuarea reparatiilor. In cadrul service-ului TOP LAC AUTO ai siguranta ca operatiunile de intretinere si reparatii sunt realizate la cele mai inalte standarde, de catre personal specializat, cu o vasta experienta in domeniu. Dotarile de ultima generatie permit efectuarea reparatiilor in deplina siguranta.

    Atunci cand vrei sa beneficiezi de despagubiri RCA si CASCO si reparatii auto pe CASCO rapide de la oricare asigurator auto la care detii o polita RCA sau CASCO, sa ai mereu o masina al carei aspect si functionalitate sa corespunda cu ale masinii de dinainte de accident, alege service-ul auto TOP LAC AUTO din Bd. Timisoara, Nr. 179, Sector 6, Bucuresti.

    Compania de asigurari nu iti poate impune service-ul auto in care tu alegi sa-ti repari masina. Desigur ca asiguratorul iti poate recomanda un service, cu care el lucreaza direct, in ideea de a micsora timpul in care iti vei recupera masina dupa reparatie, nefiind nevoie sa astepti ca asiguratorul sa faca plata catre service. Iar service-urile recomandate de asiguratori, ofera reduceri, care se reflecta si in calitatea muncii prestate.

    Apeleaza cu incredere la serviciile auto ale service-ului TOP LAC AUTO, service partener cu societatile de asigurari si care efectueaza reparatii auto acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO emise de urmatoarele firme: Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra. Serviciile oferite de TOP LAC AUTO cuprind mecanica, tinichigerie, electrica si diagnoza, vopsitorie pe Casco si RCA, in caz de accidente sau alte evenimente.

    Ce inseamna colaborarea dintre TOP LAC AUTO si societatile de asigurari din Romania?

    Aceasta colaborarea inseamna pentru fiecare client reducerea la minim a timpului in procesul de reparatii, care se deruleaza in mod direct intre asigurator si service-ul auto. Astfel clientul nu trebuie decat sa se prezinte cu masina in service-ul TOP LAC AUTO. Colaborarile service-ului cu societatile de asigurari asigura in primul rand satisfacerea imediata a cerintelor clientilor nostri si reducerea costurilor si a timpului cu reparatia autovehiculelor.

    Clientii care apeleaza la un service auto partener cu societatile de asigurari pentru efectuare de reparatii pe CASCO si reparatii pe RCA, se vor bucura de efectuarea in regim prioritar a reparatiilor si isi vor prelua autovehiculul intr-un timp foarte scurt, imediat dupa efectuarea reparatiei.

    TOP LAC AUTO  ofera prioritate la reparatii auto clientilor care au asigurari incheiate cu Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari, Generali Asigurari, Uniqa Asigurari etc. si decontarea directa cu aceste societati de asigurari, clientii fiind scutiti de drumurile suplimentare, implicarea clientilor fiind redusa la minim in acest proces .

    Astfel daca ati incheiat o polita de asigurare la oricare din societatile de asigurari din Romania, in cazul producerii unui eveniment, puteti suna la firma de asigurari, iar dupa constatarea daunei puteti beneficia de repararea autovehiculului in cel mai scurt timp.

    TOP LAC AUTO  este un service auto care garanteaza calitatea lucrarilor de efectuate, oferindu-le clientilor servicii complete si de calitate. Apeleaza la TOP LAC AUTO si vei fi sigur ca vehiculul este reparat rapid si ca reparatia este facuta corect. Toate reparatiile efectuate in service-ul nostru sunt executate intr-un timp foarte scurt si cu un nivel ridicat de profesionalism.

    Pentru mai multe detalii despre TOP LAC AUTO si serviciile noastre va rugam sa intrati pe site-ul nostru: https://www.toplacservice.ro. Va asteptam la punctul nostru de lucru din Bd. Timisoara, Nr. 179, Sector 6, Bucuresti pentru efectuarea oricarei reparatii auto.





    Advertorial

    Vizualizari: 2681